Naslova državnih prvakov in prvakinj 2010 v Zalog


Državni prvaki in prvakinje iz Curling kluba Zalog (foto: CZS)

Danes je v Ledeni dvorani Zalog potekalo prvo državno prvenstvo v curlingu, na katerem je nastopilo trinajst ekip iz štirih slovenskih klubov. Najbolje so se odrezali člani Curilng kluba Zalog, saj so osvojili tako naslov državnih prvakov kot državnih prvakinj. Moško ekipo je do vrha popeljal skipper Aleš Ernestl, ženske pa so prvo mesto osvojile pod skipperstvom Maje Kremžar.

V moški konkurenci je drugo mesto osvojila ekipa iz Curling kluba Ljubljana (skipper Marjan Sekelj), tretje mesto so osvojili člani Curling kluba Jesenice (skipper Robert Sušnja), brez medalje, a na odličnem četrtem mestu pa je ostala ekipa Curling kluba Ruše s skipperjem Vladom Pepelnikom na čelu.

V ženski konkurenci je srebrna medalja odšla na Jesenice, osvojila jo je ekipa skipperke Eve Sever , bronasto medaljo pa so osvojile članice Curling kluba Ljubljana pod vodstvom skipperke Irene Manček.

Obe zmagovalni ekipi sta tudi prejeli prehodna pokala državnih prvakov.

Prireditev je potekala v organizaciji Curling zveze Slovenije, ki vsem udeležencem, še posebej pa dobitnikov medalj iskreno čestita.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.