CURLING SE ŠIRI NA ŠTAJERSKO – DAN ODPRTIH VRAT V MARIBORU

Slovenski curling nadaljuje s svojim širjenjem, tokrat vas vabimo da se nam pridružite v Mariboru. V organizaciji novo nastalega Mariborskega curling kluba Piramida in Curling zveze Slovenije, s podporo Mestne občine Maribor,Športnih objektov Maribor in Športne zveze Maribor bo v soboto 13. decembra 2014 ob 14.00 potekala predstavitev zimskega olimpijskega športa CURLINGA.

Predstavitev je v prvi vrsti namenjena vsem, ki ta šport že dolgo spremljate, ga nosite v svojih srcih, mislih, a ga v Mariboru in njegovi okolici niste mogli preskusiti in tistim, ki bi radi preživeli nekaj ur v sproščenem druženju, ob katerem boste CURLING odkrili, ga spoznali v živo, mogoče pa v njem našli tekmovalne izzive za vse življenje.

Osrednji dogodek bo klinika “Pridi in preizkusi”, kjer se bo lahko vsak obiskovalec preizkusil v curlingu. Za vas bodo poskrbeli inštruktorji Curling zveze Slovenije in Curling kluba Piramida.

Istočasno si boste obiskovalci lahko ogledali tudi VIP TURNIR, ter se v nagradni igri potegovali za letno naročnino T2 ali LED TV Toshiba 40″

Dogodek se prične v soboto, 13.12.2014 ob 13. uri v ledeni dvorani Maribor.

Vabljeni!!!

Cover_Photo_FB_25_11

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.